5 DINGEN DIE IK HEB GELEERD VAN A ZOMER IN THOUSAND

11 september 2018

5 DINGEN DIE IK HEB GELEERD VAN A ZOMER IN THOUSAND
fietsen en fietshelmboxen


Julia hier - herinner me van mijn eerste stagiair blogpost? Ik ben zo blij dat ik weer stage ben gelopen bij Thousand voor de tweede zomer op a . Ik ben momenteel a stijgende senior aan het Smith College en rond mijn studie Economie en Ethiek af. Mijn thuis is Minnesota, maar na deze zomer zou ik Los Angeles mijn tweede thuis noemen. Het leven in LA was a en ik heb a geleerd. Laten we eens kijken naar de 5 dingen die ik heb geleerd van a zomer op Thousand. 

 1. ALLE TAKEN KRIJGEN DE TAAK GEREED

Deze zomer heb ik aan verschillende taken gewerkt en besefte ik het belang van alles wat ik deed. Van het verzenden van duizenden helmen in a week nadat ik labels voor onze dozen had uitgesneden, realiseerde ik me dat elke taak, ongeacht de grootte, a verschil maakte en ons kleine team hielp.


fietshelm labels

2. WERK, WERK EN EET OOK A BAGEL


De zomer hield me bezig met leuke projecten voor Thousand , maar het is belangrijk om niet alleen in het werk te verdwalen. Ik vind het geweldig dat Thousand a uitgebalanceerde werkdag promoot met kantoorhonden die je verwelkomen met knuffels en kussen en allerlei snacks om je door die dip van 14:00 uur te helpen.bagel

Thousand kantoorhonden

3. DOE MEE AAN A GIVEAWAY WANT JE KAN WINNEN


Een weekend in LA ging ik naar a pop-up housewarming-evenement voor a bedrijf genaamd Floyd. Floyd vereenvoudigt het proces van het kopen van meubels zonder in te boeten aan stijl. Ik deed toevallig mee aan a weggeefactie voor a gratis tafel... en heb gewonnen! Het is nu de enige tafel bij Thousand met a leuk achtergrondverhaal.Floyd

nieuwe tafel voor Thousand

4. VERGEET NIET OM PAUZE TE NEMEN EN JE WERK TE VIEREN


Ook al groeit Thousand snel en is er nog veel werk aan de winkel, we nemen de tijd om onze overwinningen te vieren. Het is een jaarlijkse traditie geworden voor het hele team om samen naar Disneyland en California Adventure te gaan, en natuurlijk is het ieders favoriete dag van het jaar... of in ieder geval voor mij!Team Thousand groepsfoto bij Disney

Blue Bottle koffiekopjes

5. PUZZELS BUITEN HET WERK AANPAKKEN


Voor of na a lange dag werken, schudde ik wat stress van me af door letterlijk over mijn problemen heen te klimmen. Het klimmen maakt mijn hoofd leeg en het is a fijne onderbreking van de dag tot dag. Het bouwen van a LA klimgemeenschap maakte mijn passie voor klimmen nog leuker en plezieriger.


Rotsklimmen
 

Zoals ik had verwacht, heb ik voor a tweede zomer op a a geweldige tijd gehad om stage te lopen bij Thousand . Ik vond het heerlijk om in a stad vol hardwerkende doorzetters te zijn, bij a bedrijf dat groei en verkenning aanmoedigt. Nu ik weer op school zit, kijk ik uit naar mijn komende laatste jaar en post-afstudeeravonturen. Tot later LA – blijf trappen!

JuliaBlijf in contact