THOUSAND voor iedereen: door vrouwen geleide bedrijven doorbreken barrières

24 september 2018

THOUSAND voor iedereen: door vrouwen geleide bedrijven doorbreken barrières
Natasha Case Oprichtster van Coolhaus Ice Cream

a door vrouwen opgericht merk vieren we graag andere bedrijven die eigendom zijn van vrouwen en die furore maken in hun branche. Gedurende haar hele carrière heeft Natasha Case, oprichter van het in LA gevestigde ijsmerk Cool Haus, er altijd naar gestreefd om verder te gaan dan de status-quo en andere makers en ondernemers aan te moedigen hun dromen na te jagen. 

We pakten a bolletje ijs met Natasha en praatten wat over haar reis als a ondernemer, haar favoriete Cool Haus-herinneringen en haar geheime hangplekken in Los Angeles. 


THOUSAND : Vertel us over uw ondernemersreis - hoe hebben uw ervaringen u ertoe gebracht om Coolhaus op te richten?              

NATASHA-ZAAK: Ik denk dat ik het systeem altijd in twijfel heb getrokken, maar de regels wilde leren en ze vervolgens wilde overtreden - dat was absoluut een onderdeel van mijn aanpak op de architectuurschool. Ik heb altijd van mensen gehouden en hield ervan om iets creatiefs te maken en het dan voor iedereen beschikbaar te maken. Ik heb altijd van leidinggeven en inspireren gehouden... Ik hou van drukte. Dus ik denk dat al deze dingen a passen als ondernemer, maar ik vond ondernemerschap meer door een proces van eliminatie. Ik denk dat voordat ik Freya ontmoette en mijn idee voor eten + architectuur als a bedrijf zag, ik het meer zag als a gepassioneerd hobby-/kunstproject. Maar toen de basis van het bedrijf eenmaal begon te ontstaan, denk ik dat ik echt mijn slag had geslagen om iets te vinden waar ik onvermoeibaar aan wilde werken - waar ik genoeg van hield om mezelf aan te wijden. 

Coolhaus ijswagen
Gouden fietshelm
Citaat van de zaak Natasha

T: Coolhaus draagt ​​met trots overal zijn badge 'Women Owned'. Welk advies heb je voor mede-vrouwelijke ondernemers die net beginnen?             

Coolhaus Women eigendom teken

NC: Denk groot en bedenk hoe jij persoonlijk in die visie past. Zorg ervoor dat je alle vakjes kunt aanvinken om iets geweldigs te beginnen waar je in gelooft, maar dat je ook persoonlijk tevreden zult zijn en de levensstijl zult leiden die je wilt.

Coolhaus ijswagen

T: Wat waren enkele van de meest memorabele successen en uitdagingen waarmee je te maken kreeg bij het starten en laten groeien van Coolhaus? Wat zijn enkele van je favoriete momenten in de geschiedenis van Coolhaus?      

NC: Zoveel waanzinnig geweldige momenten om uit te kiezen... en daar heb ik echt, echt geluk mee. Ik zou zeggen dat de lancering bovenaan de lijst staat bij Whole Foods, mijn laatste verjaardag waar mijn team mimosa's kreeg en a heerlijke lunch meebracht om te vieren --- niets ongewoons maar het was buitengewoon --- de liefde en waardering voelen van mijn team (om nog maar te zwijgen, ik ben vaak niet in de stad voor mijn verjaardag - dus het was leuk om het te vieren met de mensen die elke dag hun best doen om mijn wilde architectuur + ijsdroom mogelijk te maken), internationaal lanceren (we zijn verkocht in 8 andere landen in Azië/het Midden-Oosten), gewoon in het algemeen zelf of horen over iemand die een product vindt waar je het niet verwachtte: Martha's Vineyard, The Grand Canyon, Hawaii... Ik vind het geweldig om te weten dat we het beste ijs krijgen crème mogelijk in handen en mond overal! Sprekend bij Project Nosh in NYC dit jaar, beste chef-kok gewonnen bij Forbes 30 Under 30 Summit (en op die lijst komen in het algemeen --- wat leidde tot een geweldig feest in Austin met Shaq en John Paul Dejoria... ons vijfjarige Coolhaus jubileumfeest (en volgend jaar bestaan ​​we 10 jaar!), en dit jaar onze merkvideo filmen met Cindy Crawford...

Broodje Coolhaus-ijs

T: Wat biedt de toekomst voor Coolhaus?

NC: In 2019 komen we met plantaardige pints en sandwiches voor de kruidenierswinkel, en in 2020 lanceren we a geheel nieuwe nieuwigheidslijn!

We vroegen natasha om enkele van haar favoriete geheime plekjes in la te delen

Bekijk het hieronder of download het hier.

Natasha's kaart

1. Hoogstwaarschijnlijk voor ontbijt 

2. Heerlijke pizza voor ... nou ... pizza, maar ook geweldige vibes

3. Hayden voor oesters en wijn tijdens het happy hour

4. Loqui voor taco's (geobsedeerd door hun zelfgemaakte bloemtortilla's) 

5. Nieuwe school voor een theepauze halverwege de dag

6. Bar & tuin voor wijn (ze a 5 wijnen voor een evenement van $ 5 op vrijdag, dat is natuurlijk geweldig) en ambachtelijke sterke dranken

7. Hallo-Lo is naast de deur die een geweldige bierselectie heeft

Natasha met gouden fietshelm

Blijf in contact