THOUSAND VOOR IEDEREEN: DOOR VROUWEN LEIDENE BEDRIJVEN DIE BARRIRES VERBINDEN

24 september 2018

THOUSAND VOOR IEDEREEN: DOOR VROUWEN LEIDENE BEDRIJVEN DIE BARRIRES VERBINDEN
Natasha Case Oprichter van Coolhaus Ice Cream

Als a door vrouwen opgericht merk vieren we graag andere door vrouwen gerunde bedrijven die furore maken in hun branche. Gedurende haar carrière heeft Natasha Case, oprichter van het in LA gevestigde ijsmerk Cool Haus, er altijd naar gestreefd verder te gaan dan de status-quo en andere makers en ondernemers aan te moedigen hun dromen na te jagen. 

We pakten a bolletje ijs met Natasha en brachten wat tijd door met praten over haar reis a vrouwelijke ondernemer, haar favoriete Cool Haus-herinneringen en haar geheime hangplekken in Los Angeles. 


THOUSAND : Vertel us over je ondernemersreis - hoe hebben je ervaringen ertoe geleid dat je Coolhaus hebt opgericht?              

NATASHA GEVAL: Ik denk dat ik het systeem altijd in twijfel heb getrokken, maar ik wilde de regels leren en ze dan breken - dat was zeker een onderdeel van mijn benadering op de architectuurschool. Ik heb altijd van mensen gehouden en vond het heerlijk om iets creatiefs te maken, maar dan voor iedereen beschikbaar te maken. Ik heb altijd van leiden en inspireren gehouden... Ik hou van drukte. Dus ik denk dat al deze dingen goed passen a ondernemer, maar ik vond ondernemerschap meer door een proces van eliminatie. Ik denk dat voordat ik Freya ontmoette en mijn idee voor eten + architectuur als a bedrijf zag, ik het meer als a gepassioneerd hobby/kunstproject zag. Maar toen de zakelijke basis eenmaal begon te ontstaan, denk ik dat ik echt goed op weg was om iets te vinden waar ik onvermoeibaar aan wilde werken - waar ik genoeg van hield om me aan te wijden. 

Coolhaus IJswagen
Gouden fietshelm
Natasha Case Citaat

T: Coolhaus draagt ​​overal trots zijn 'Women Owned'-badge. Welk advies heb je voor vrouwelijke collega-ondernemers die net beginnen?             

Coolhaus Women Owned bord

NL: Denk groot en bedenk hoe jij persoonlijk in die visie past. Zorg ervoor dat je alle vakjes kunt aanvinken om iets geweldigs te beginnen waarin je gelooft, maar dat je ook persoonlijk tevreden zult zijn en de levensstijl zult leiden die je wilt.

Coolhaus IJswagen

T: Wat waren enkele van de meest memorabele successen en uitdagingen waarmee je te maken kreeg bij het starten en laten groeien van Coolhaus? Wat zijn enkele van je favoriete momenten in de geschiedenis van Coolhaus?      

NL: Zoveel waanzinnig geweldige momenten om uit te kiezen... en daar heb ik echt, echt geluk mee. Ik zou zeggen dat de lancering bovenaan de lijst is bij Whole Foods, mijn laatste verjaardag waar mijn team mimosa's kreeg en a heerlijke lunch meebracht om het te vieren --- niets bijzonders, maar het was buitengewoon --- de liefde en waardering voelen van mijn team (om nog maar te zwijgen van, ik ben vaak niet in de stad voor mijn verjaardag - dus het was leuk om het te vieren met de mensen die elke dag helpen om mijn wilde architectuur + ijsdroom mogelijk te maken), internationaal lanceren (we zijn verkocht in 8 andere landen in Azië/het Midden-Oosten), alleen in het algemeen zelf of horend over iemand die een product vindt waar je het niet had verwacht: Martha's Vineyard, The Grand Canyon, Hawaii... Ik vind het heerlijk om te weten dat we het beste ijs krijgen crème overal in handen en mond mogelijk! Sprekend op Project Nosh in NYC dit jaar, het winnen van beste chef-kok op Forbes 30 Under 30 Summit (en in het algemeen op die lijst komen - wat leidde tot een geweldig feest in Austin met Shaq en John Paul Dejoria... ons vijfjarige Coolhaus jubileumfeest (en volgend jaar gaan we 10 jaar!), en dit jaar onze merkvideo filmen met Cindy Crawford...

Coolhaus IJssandwich

T: Hoe gaat het verder met Coolhaus?

NL: In 2019 komen we met plantaardige pinten en sandwiches voor de kruidenierswinkel en in 2020 lanceren we a geheel nieuwe nieuwigheidslijn!

WE HEBBEN NATASHA GEVRAAGD OM ENKELE VAN HAAR FAVORIETE GEHEIME PLEKJES IN LA TE DELEN

Bekijk het hieronder of haal het hier.

Kaart van Natasha

1. Hoogstwaarschijnlijk voor ontbijt 

2. Heerlijke Pizza voor... nou ja... pizza, maar ook goede vibes

3. Hayden voor oesters en wijn tijdens happy hour

4. Loqui voor taco's (geobsedeerd door hun zelfgemaakte bloemtortilla's) 

5. Nieuwe school voor de theepauze tijdens de middag

6. Bar & Tuin voor wijn ( a proeven 5 wijnen voor € 5,00 evenement op vrijdag dat is natuurlijk geweldig) en ambachtelijke sterke drank

7. Hallo Lo is naast de deur met een geweldige bierselectie?

Natasha draagt ​​gouden fietshelm

Blijf in contact