THOUSAND VOOR IEDEREEN: EMPOWERMENT ALS ONDERNEMERSVOORSCHRIFTEN

21 oktober 2019

Als a door vrouwen opgericht bedrijf vinden we het belangrijk om andere door vrouwen geleide merken te vieren en te ondersteunen, vooral merken die onze waarden van duurzaamheid en empowerment delen...
Rosé gouden fietshelm

Als a door vrouwen opgericht bedrijf vinden we het belangrijk om andere door vrouwen geleide merken te vieren en te ondersteunen, vooral merken die onze waarden van duurzaamheid en empowerment delen. Daarom houden we van Dazey LA, a lokaal kledingmerk opgericht en gerund door Danielle Nagel. Met op bestelling gemaakte stukken met impactvolle en inspirerende berichten, neemt Dazey LA a standpunt in tegen snelle mode en empowerment van vrouwen door middel van zinvolle gesprekken. We spraken Dani om meer te weten te komen over hoe je a duurzaam bedrijf kunt opzetten en wat haar ride buurt zo speciaal maakt.

THOUSAND : Vertel us over je ondernemersreis - hoe hebben je ervaringen je naar Dazey LA geleid?

DANI NAGEL: Ik ging oorspronkelijk naar school voor modeontwerp, maar a liefhebber van zowel kunst als mode, vond ik mijn perfecte plek als grafisch ontwerper van kleding. Ik ontdekte dat dit zelfs a mogelijkheid was via een stage bij a t-shirtbedrijf en keek nooit meer achterom. Voordat ik met Dazey begon, ontwierp ik zes jaar lang grafische T-shirts voor grote bedrijven zoals Urban Outfitters, Anthropologie en Macy's om er maar a paar te noemen. Die ervaring gaf me de moed en connecties om eindelijk mijn dromen te volgen om mijn eigen kledingmerk te lanceren dat stond voor iets groters.

Dani Nagel

Dani Nagel met roségouden fietshelm

T: Waarom vind je Dazey's missie belangrijk? Welke rol speelt het dagelijks in het runnen van het bedrijf?              

DN: Het hebben a missiegedreven bedrijf geeft je zoveel meer doel en passie! Als a vrouw met een sterke wil, werd ik in mijn werk tegengehouden door mensen die me aanspoorden om "op mijn plaats te blijven" en "mijn stem niet te verheffen." Toen ik eenmaal ontdekte dat dit a zwakte maar a kracht was, veranderde alles voor mij Ik wil dat andere vrouwen zich net zo gesterkt voelen als ik en dat is wat me op de been houdt. 

T:Waarom ride je in plaats van te rijden? Wat vind je zo leuk aan paardrijden?

DN: Ik vind het heerlijk om in a beloopbare en fietsvriendelijke buurt te wonen omdat we ons zo gemakkelijk kunnen verplaatsen. Onze ecologische voetafdruk wordt aanzienlijk verlaagd en het vermijden van LA-verkeer is a a pluspunt. Mijn vriend en ik kunnen a auto delen, wat ook helpt om onze kosten te drukken, omdat we zo gemakkelijk kunnen fietsen! 

Dani Nagel met roségouden fietshelm
Dani Nagel

T:  Welk advies heb je voor startende ondernemers?   

DN: Omarm falen en laat je er niet door afschrikken. Ondernemen is a reis in een achtbaan en je moet dat leren accepteren en de ride .

Omarm mislukking
Dani Nagel draagt ​​roségouden fietshelm

T: Wat waren enkele van de successen en uitdagingen waarmee je werd geconfronteerd toen Dazey begon te groeien? Wat zijn enkele van je favoriete momenten in de geschiedenis van Dazey?

DN: Het opschalen a productiebedrijf is niet eenvoudig, vooral omdat we al onze kleding op bestelling maken in LA. Leunen om te groeien en terug te trekken met de veranderende vraag is moeilijk en iets waar we altijd aan werken! Een van mijn favoriete momenten was dat ik a volledige functie op Forbes had, iets waar ik nooit van had gedroomd!

T: Wat volgt er voor Dazey LA?

K&S: We zijn van plan het merk te laten groeien en ons groothandelsprogramma enorm uit te breiden. We hopen de komende jaren ook een winkel in LA te openen!

WIJ VRAGEN DANI OM HAAR FAVORIETE PLEKJES IN FRANKLIN VILLAGE TE DELEN
Bekijk haar kaart hieronder of haal hem hier.

Hollywood-kaart

1. Beachwood Café → Lekkere plek verborgen in de kloof, het is hier al tientallen jaren en mijn moeder herinnert zich dat ze hier eind jaren 80 woonde!

2. De dagelijkse planeet Leuke boeken- en tijdschriftenwinkel op de hoek. Ik ben nog steeds a fan van print en kom graag langs om kunst-, feministische en interieurmagazines te pakken! 

3. Bourgeois Varken →  De reden waarom ik de buurt vond! Super funky eclectische coffeeshop die binnen a letterlijk geïmproviseerd bos heeft gebouwd. 

4. Franklin & Co  →  Klassieke Amerikaanse gerechten met a € 4,00 mimosa in het weekend, je kunt het niet overtreffen.

5. De Canyon →  Zonder twijfel mijn favoriete lokale boetiek, ze verkopen de schattigste kleding, inclusief Dazey! We houden van Cynthia de eigenaar, ze woont bij us in de straat :)

6. La Poubelle →  A Frans restaurant dat al jaren a begrip in de buurt is. Geweldig happy hour of late night scene voor a drankje.

7. Bout EaHo →  Lokale coffeeshop met geweldige eigenaren en heerlijk eten. Ik werk hier altijd!

8. De Weet Waar Bar →  Nog een geweldige plek in lokale handen met geweldige cocktails. Het interieur is ZO leuk met tonnen gebladerte en a art deco-sfeer in Miami.

Rosé gouden fietshelm

Blijf in contact