ONTDEK DE ZOMER: LOS ANGELES

18 juni 2019

ONTDEK DE ZOMER: LOS ANGELES
Los Angeles Zomer

Onze favoriete manier om onze zomerdagen door te brengen is om op a fiets te stappen en onze stad te verkennen. We spraken met Kelly Harris van Hi-Lo Liquor en Midland om erachter te komen wat haar buurt speciaal maakt, waarom ze van fietsen houdt en om us rond te leiden in haar favoriete plekken in haar buurt, Culver City. Haal haar kaart hier en bereid je voor om LA te verkennen - misschien ontdek je wel iets nieuws.

Kelly Harris met zwarte fietshelm

THOUSAND : Vertel us a over jezelf.

KELLY HARRIS: Ik ben Kelly Harris, mede-eigenaar van Midland en Hi-Lo. Ik ben a moeder van drie kinderen, Lucy (5), Coco (3), Van (1). Ik ben door en door a Maagd. Ik ben a sukkel voor a goede koffie, a geweldige taco en de perfecte cocktail.

Kelly draagt ​​zwarte fietshelm

T: Hoe ben je betrokken geraakt bij Hi-Lo en Midland?

KH: Midland is het nieuwste project tussen mij en mijn zakenpartner/zusvrouw Paige Appel. We hadden eerder bijna tien jaar een bedrijf voor evenementenplanning. Toen we klaar waren om verder te gaan met dat bedrijf, creëerden we Midland als a toevluchtsoord en als een doelbewust bedrijf dat beter zou aansluiten bij onze waarden. We stellen items samen van ontwerpers en merken die een ethos delen in kwaliteit, duurzaamheid en goed design. We hebben a sterke community gecreëerd via onze #midlandgalsforchange-campagnes en zijn voortdurend op zoek naar manieren om mensen samen te brengen voor positieve verandering. Hi-Lo is gestart met onze andere levenspartners, mijn man Chris, en Paige's partner Talmadge. Ze werden in de loop der jaren goede vrienden en wilden ook samen iets creëren. Voor die samenwerking werd Hi-Lo geboren - onze moderne slijterij / bodega.

Kelly met zwarte fietshelm
Vrijheid om te fietsen

T: Wat is je favoriete ding over Culver City?              

KH: Ik heb Culver City de afgelopen tien jaar zo zien veranderen, maar wat ik het leukste vind, is dat het hart van deze kleine stad in a stad hetzelfde is gebleven. Er is hier a prachtige gemeenschap met lokale bedrijven, families, bewoners, enz. We voelen ons bevoorrecht om a uit te maken van de gemeenschap.

T: Wat vind je zo bijzonder aan het verkennen van je buurt op de fiets?

KH: We besteden zo. veel. tijd. in. auto's. in Los Angeles. Er is a vrijheid om op a fiets te springen en door de buurt te rijden. Ik voel me altijd veel meer aanwezig als ik op mijn fiets zit. Ik zie de bladeren in de bomen waaien. Hoor de vogels. Ik merk meer. Het stelt me ​​echt in staat om mijn buurt te zien op a manier die ik gewoon niet kan zien als ik in mijn auto aan het cruisen ben.             

WIJ VRAGEN KELLY OM HAAR FAVORIETE PLEKJES ROND HAAR BUURT TE DELEN.
Bekijk het hieronder of haal het hier.

Kaart van Culver City Los Angeles

1. Blauwe fles → voor a ochtend haal me op in de vorm van een havermelk latte.

2. Hi-Lo Likeur → voor Vybes CBD-drankjes, tussendoortjes en een steeds wisselende rotatie van rad ambachtelijke bieren om mee naar huis te nemen.

3. Middenland → voor goed samengestelde, goedbedoelde cadeaus voor familie, vrienden en mij. Meestal ik!

4. TenOverTen → voor a beetje zelfzorg in de vorm van a niet-giftige pedicure.

5. Baldwin Hills schilderachtig uitzicht → om verbinding te maken met de natuur en mijn hartslag op gang te brengen.

6. Arcana → voor inspiratie en a begeerlijke salontafelcollectie

7. Simonette in het Palihotel → voor a lekkere burger en perfect uitgebalanceerde cocktails, ook a prima plek om a vergaderen.

8. Loqui → voor paddenstoelentaco's op zelfgemaakte bloemtortilla's.

9. Cool huis → voor waanzinnig geïnspireerde ijssmaken zoals Campfire S'mores en Milkshake & Fries.


Blijf in contact