ONTDEK DE ZOMER: PORTLAND

28 juni 2019

ONTDEK DE ZOMER: PORTLAND
Portland Zomer

Als ze op tournee is met haar band, Het begroetingscomité, Addie Sartino houdt ervan om a ​​pauze te nemen om de steden waarin ze zich bevindt te verkennen. We gingen met haar zitten om bij te praten over haar band, waarom ze van fietsen houdt en waarom Portland een van haar favoriete steden is om te zien tijdens een tour. Haal haar kaart hier en verken de Stad van Rozen op twee wielen.

Retro fietshelm

THOUSAND : Vertel us a over jezelf.

ADDIE SARTINO: Ik ben de zanger van Het begroetingscomité. Al sinds ik jonger was, wist ik dat ik a rockster wilde worden, ook al werd het begroetingscomité pas gevormd toen ik ongeveer 15 was.

Retro fietshelm

T: Wat is je favoriete ding over Portland?

NET ZO: Ik hou van Portland omdat het een prachtige balans heeft tussen natuur en stad. Het groen explodeert altijd, evenals je mogelijkheden voor avontuur.

Opgroeien zou overal fietsen

T: Wat vind je zo leuk aan het verkennen van plaatsen op de fiets?

NET ZO: Het is veel spannender om ergens heen te gaan dan terug te keren en je meer te concentreren op het genieten van de reis dan van de bestemming. Het kan soms echter moeilijk zijn, vooral wanneer de bestemmingen steden zijn die zo prachtig zijn als Portland.

 

WIJ VRAGEN ADDIE OM HAAR FAVORIETE PLEKJES ROND HAAR BUURT TE DELEN.
Bekijk het hieronder of haal het hier.

Portland kaart

1. Zout & Stro → Dit ijs is het beste in het universum. Elke maand brengen ze naast hun klassieke menu a beperkt menu binnen. De werknemers zijn altijd vriendelijk en laten je nooit schuldig voelen voor het proeven van smaken. En als je op mij lijkt, proef je ze allemaal. Altijd. Zelfs als je weet hoe ze smaken. 

2. Pine State-koekjes → Het is het wachten waard, want ja, er zal a rij staan. Ik ga altijd voor a klassiek ei en kaaskoekje, maar je kunt niet fout gaan met het geweldige menu. Ik zorg er altijd voor dat ik deze plek raak als ik in Portland ben. 

3. Boxer Ramen → Touren laat je met a fastfood achter, dus als ik mezelf wil verwennen, ga ik meestal voor ramen. Naar mijn mening zijn a veel goede ramen in de buurt, maar er gaat niets boven Boxer Ramen voor mij. De sfeer is goed en het eten is geweldig. 

4. Powell's boekwinkel → Ik zou uren kunnen doorbrengen in deze boekwinkel met meerdere verdiepingen. Het is fantastisch om mensen te kijken, maar ook om je volgende boek te vinden. Ik ben vooral dol op de speciale kamer boven met originelen, limited editions en andere boeken die achter slot en grendel slapen. 

5. Multnomah-watervallen → De eerste keer dat The Greeting Committee ooit in Portland speelde, wandelden we hier en werden verliefd. Wij zijn ook verdwaald. Maar het uitzicht was adembenemend, dus we vonden het niet erg. 

6. Wonderbalzaal → Portland zit vol met zoveel fantastische locaties, maar Wonder Ballroom heeft voor mij iets speciaals. Ik raad zeker aan om hier a show te bekijken. 


Blijf in contact