JE POV UITDRUKKEN MET JENNET LIAW

21 november 2019

JE POV UITDRUKKEN MET JENNET LIAW
Jennet Liaw personaliseert a zwarte fietshelm

Maak kennis met Jennet Liaw, een van onze favoriete ontwerpers in de buurt. Een van de redenen waarom we van haar houden, is omdat haar ontwerpen niet alleen verbluffend zijn - ze zijn ook a duidelijke uitdrukking van wie ze is. Haar prachtige projecten en typografische werken onthullen haar artistieke stijl, culturele identiteit, unieke creativiteit en persoonlijke waarden.


Jennet gaf haar helm a ​​persoonlijk tintje met onze nieuwe Monogrammen zodat ze altijd a helm heeft die bij haar persoonlijke stijl past als ze door Brooklyn rijdt. Ze personaliseerde haar Carbon zwart helm met haar initialen in Lightning Bolt-stijl met a bladgoudafwerking, omdat het, in haar woorden, "subtiel, maar zeker speciaal is, en spreekt tot wat ik leuk vind in de dingen die ik wil creëren en waarmee ik mezelf wil omringen."

We gingen zitten met Jennet om meer te leren over hoe ze haar unieke POV uitdrukt door middel van kunst, design en stijl.

Jennet Liaw personaliseert a zwarte fietshelm

THOUSAND :  Hoe ben je begonnen met illustreren en ontwerpen? Hoe hebben je ervaringen je gebracht tot waar je nu bent?

JENNET LIAW: Ik denk dat niemand van us zich kan herinneren wanneer we begonnen met tekenen, ik ben gewoon nooit gestopt met tekenen. Ik teken om gedachten te verwerken, om te communiceren, om tijd te doden. Ik denk dat degenen onder us die de gewoonte hebben om pen en papier te gebruiken om ideeën uit te werken, ook degenen zijn die beginnen te verlangen naar begrip van de onmetelijke impact van design op de wereld om us . Ik heb het gevoel dat mij dat is overkomen. Het is niet nodig voor ontwerpers om "goed" te tekenen - ze moeten de handeling gewoon belangrijk vinden.

Ook belangrijk om op te merken dat, alleen omdat het natuurlijk uit mij kwam, niet betekent dat het pad soepel was. De wereld kent meer uitdagingen toe aan iedereen die vecht om meer van zichzelf te zijn, zoals velen van us weten. Talloze vernederende ervaringen en juiste-plaats-juiste-tijd-juiste-reactie momenten later, ik ben hier en nog steeds schieten.

T: Welk advies heb je voor iedereen die a carrière in kunst en design wil nastreven?             

JL: Verwacht dat de beloningen persoonlijk zijn, en ga er dan onvermoeibaar mee door. Dit is niet-glamoureus werk en de mate van succes fluctueert dagelijks - 90 procent van wat ik maak zal nooit het daglicht zien en toch ben ik 'sterk' in mijn vakgebied en laat elke maand huur gebeuren. Het beste advies dat ik nieuwe ontwerpers kan geven, is om zichzelf zo te positioneren dat ze het meest enthousiast zijn over persoonlijke groei die hun verbeelding te boven gaat. De grootste beloning voor mijn werk door de jaren heen is nu te weten dat ik steeds beter in staat ben te onderscheiden tussen wat belangrijk is en wat niet, en om op een elegante manier compromissen te sluiten.

T: Hoe zou je jezelf omschrijven in slechts 3 woorden?

JL: Nieuwsgierig, kalm, gevoelig.

Jennet Liaw personaliseert a zwarte fietshelm

T: Hoe zou u uw persoonlijke stijl omschrijven? Hoe breng je je unieke POV tot uitdrukking in je dagelijks leven?    

JL: Het is gemakkelijk, maar weloverwogen (als ik mezelf de tijd gun). Ik werk nu vijf jaar fulltime in de kledingindustrie, en omdat ik door de seizoenen heen voor verschillende consumentengroepen heb ontworpen, word ik a beetje gevoelloos voor trends en hou ik echt van de dingen die ik draag om speciaal te zijn, gewoon om mij. Dus mijn persoonlijke stijl is gewoon... heel persoonlijk. 

T: Wat inspireert jou? Hoe vind je creatieve inspiratie?

JL: Ik merk eigenlijk dat echte inspiratie toeslaat, in plaats van te vinden wanneer ik kijk. Dat laatste is gewoon moodboarden. Mijn setting voor het ontmoeten van inspiratie waar het graag toeslaat, is a ouderwetse wandeling rond het blok. 


Jennet Liaw personaliseert a zwarte fietshelm

We werken samen met Jennet om a ​​gepersonaliseerde helm weg te geven met a uniek ontwerp geïnspireerd op onze vintage moto-oorsprong. Dit is wat ze te zeggen had over de inspiratie achter het ontwerp dat ze voor onze helm heeft gemaakt:

"Vanwege de ontwerp van de helm zelf, zag ik de mogelijkheid om in wat vintage moto-onderzoek te duiken. Ik hou van de verschillende vleugelemblemen, retro-type lockups, het gebruik van latijns existentialisme, enz. Het is allemaal absoluut mannelijk en soms zelfs grimmig ... maar Thousand als a merk is voor mij ook luchtig en benaderbaar. Dus ik werd geïnspireerd om a ​​paar van deze op moto-geïnspireerde grafische elementen te nemen en ze a speelse stem te geven. Toen ik eenmaal het idee had geschetst voor de illustratie van vrede-uit-duiven, rende ik met de verhaallijn en tweeën ex machina is wat er doorkwam om het thema te verzegelen."


WILT U DEZE HELM OP MAAT WINNEN MET UW INITIALEN MET MONOGRAM?


Blijf in contact