ZOMER INTERN SPOTLIGHT

25 augustus 2017

ZOMER INTERN SPOTLIGHT
Julia met zwarte fietshelm zittend op lege fietshelmdozen


Hé Thousand ! Hoe rijd je vandaag? Mijn naam is Julia en ik was afgelopen zomer de eerste stagiair van Thousand . Ik ga mijn ervaring met jullie delen door voor het eerst in LA te wonen/te bezoeken, bij Thousand te werken en nog veel meer. Laten we gaan trappen.Thousand : Vertel us over jou!

Julia Ing: Ik ben a opkomende junior aan Smith College (Northampton, MA) die is opgegroeid in St. Paul, MN. Bij Smith studeer ik Economie en Ethiek.  

Ik heb a liefde en passie voor merken met authentieke en oprechte doordachte missies en producten.

T: Wat is jouw rol hier bij Thousand ?

JI: Ik ben Thousand 's eerste zomerstagiair. Ik draag a hoeden met een gretige vreugde om alles en nog wat te leren over het laten groeien van a start-up / het runnen van a bedrijf.    

T: Waarom wilde je hier stage lopen?

JI: Als ik er nu naar kijk, behalve het merk van het bedrijf en... missie, waar ik echt van resoneerde, ik hield van het stadium waarin Thousand zich bevond. De andere plaatsen waarvoor ik solliciteerde waren 4-5 jaar oude bedrijven, terwijl Thousand afgelopen mei net 2 jaar oud werd.  

Door hier iets minder dan 2,5 maand te zijn, heb ik het bedrijf exponentieel zien ontwikkelen en veranderen. Een ding dat ik heb geleerd te houden van de start-up-industrie is de hoge en snelle energie. Binnen a paar weken zie je visueel bewijs en resultaten van je impact en werk.  

Toen ik bij Thousand werkte, en mijn eerste stage, zag ik dat mijn werk zijn vruchten afwierp met alle moeite die ik erin stopte.


Fiets met blauwe fietshelmStraatfoto in het centrum van LA

Boom met roze bloesems


T: Hoe heb je Thousand gevonden?

JI: Ik kwam Thousand tegen via a YouTube-video. YouTube is voor mij a platform dat ik graag gebruik om merken, ideeën en hardwerkende creatieve makers te vinden. Sara Dietschy's Creative Spaces TV korte documentaire on Thousand was mijn eerste kennismaking met Thousand verhaal, merk, en missie.

T: Deel a typische dag voor jou

JI: Elke dag word ik om 7 uur wakker en eet ik wat ontbijt, en fiets naar het werk (ongeveer 5 mijl afstand van het kantoor, 40-45 min ride).

Door dagelijks naar het werk te fietsen heb ik a dingen geleerd:

Ik spaarde a dag minimaal € 20,00 heen- en terugreis, trainde 10 mijl a dag (50 mijl per week), en kwam erachter dat ik de tijd gebruikte om mijn hoofd leeg te maken voordat ik het werk verliet.

Ik gebruikte de 40-45 minuten reizen om naar podcasts te luisteren, met vrienden/familie te praten en om de wegen van LA te verkennen. Het woon-werkverkeer was eenvoudig en direct. Ik voelde me meer verbonden en één met de stad, aangezien a veel op a fiets merkt.  

Eenmaal op kantoor werk ik aan de klantenservice en het inpakken/verzenden.

Klantenservice is verreweg mijn favoriete onderdeel van het werk; Ik hou ervan om met mensen te praten. Ik hou ervan om contact te maken met andere mensen die net zoveel van Thousand houden en steunen als ik. En het inpakken van bestellingen leert je a over het bedrijf. Het laat zien hoeveel er mis kan gaan voordat je die juiste helm bij de klant krijgt.  

Daarnaast werk ik aan andere kleine projecten en activiteiten variërend van marketing tot supply chain.  


Julia in Museum of Ice Cream in Los Angeles


Kopje Blauwe Fles Koffie

Julia en Amar in het IJsmuseum


T: Wat was er leuk aan LA?

JI: Toen ik in LA was, had ik het geluk om a dingen te doen die ik me nooit had kunnen voorstellen. Toen ik de functie accepteerde, was ik gepompt om in LA te zijn, maar meestal dacht ik dat ik naar mijn werk zou gaan en dan naar huis. Maar door Thousand , en door mijn eigen onderzoek te doen, kon ik geweldige LA-ervaringen opdoen: van een bezoek aan de IJsmuseum uitchecken de brede in DTLA.  

Ik vond a geweldig om in LA te zien en te leven, van gewone toeristische dingen en normale dagelijkse dingen.   

T: Favoriete Thousand helm?

JI: Waarom ik a sucker ben voor het nietje Thousand Marine helm, ik zou moeten zeggen de Willowbrook Mint helm in persoon ruikt, ziet eruit en voelt zo anders dan online.

Tot de volgende ride , blijf veilig tijdens hun avonturen! 

Blijf rad en zwellen! 

Julia  

Los Angeles straat fietspad

Blijf in contact