THOUSAND GEEFT 2020

10 januari 2020

THOUSAND GEEFT 2020
Thousand geeft

a trots lid van 1% For The Planet, we zijn toegewijd om stelling te a tegen klimaatverandering. Wij geloven dat verandering tot stand komt door collectieve actie en dat merken a plicht hebben om op te komen voor het milieu.


Om ons team te helpen a verschil te maken voor de planeet, hebben we dit jaar donaties gedaan aan 1% For The Planet-organisaties in elk van hun namen. Maak kennis met enkele van de mensen in ons team, de oorzaken die voor hen het belangrijkst zijn en hoe u ook betrokken kunt raken.

Klimaatneutraal

KLIMAAT NEUTRAAL

"Ik doneer aan Climate Neutral omdat klimaatverandering het meest urgente probleem van onze generatie is. Het is een probleem dat we collectief moeten aanpakken - en als bedrijven is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten niet de dupe worden van de Climate Neutral roept bedrijven op om samen te werken om CO2-neutraal te worden, en het is a non-profit waar we trots op a om deel van uit te maken."

 – Gloria


Glacier National Park Conservancy

GLETSJER NATIONAAL PARK CONSERVANCY

"In 2017 heb ik a klimaatrit ride door Glacier National Park, om geld in te zamelen voor klimaatorganisaties en nationale parken. Tijdens mijn tijd daar werd ik verliefd op het park en kon ik onvergetelijke momenten delen met vrienden en familie, van de schilderachtige landschappen tot een van de beste stukken fietsen ter wereld. Nu de financiering van het National Park wordt stopgezet, steun ik Glacier National Park Conservancy om anderen in staat te stellen dezelfde geweldige nationale parkervaring te delen en hen te helpen a 'klimaatvriendelijk park' te zijn.

 – Amar


Wereld Fietsverlichting

WERELD FIETS RELIEF

"In de US worden fietsen meestal afgedaan als speelgoed of als uitingen van overdaad. Maar in landen als Soedan, Sri Lanka of Zambia kan het bezit en het gebruik van a fiets het jaarinkomen van a gezin met meer dan 1/ 3. Ik denk dat dit een van de best mogelijke investeringsopbrengsten moet zijn en een van de meest effectieve manieren om mensen uit de armoede te helpen."

– Tom


National Forest Foundation

STICHTING NATIONALE BOS

"Landschapsarchitectuur is a passie van mij en ik ben steeds meer geïnteresseerd geraakt in het gebruik van inheemse planten om de effecten van klimaatverandering tegen te gaan. Hoewel mijn tuin klein is, denk ik graag dat het a klein toevluchtsoord is voor insecten waarvan de populaties zijn afgenomen Ik doneer voor a tweede jaar op a aan National Forest Foundation omdat onze bossen niet alleen schone lucht en a plek voor recreatie bieden, maar ook de thuisbasis zijn van zoveel insecten en dieren in het wild die a belangrijke rol spelen in ons wereldwijde ecosysteem Via NFF zullen ze één inheemse boom planten voor elke gedoneerde dollar. Ik zou nooit zoveel bomen in mijn eigen tuin kunnen passen."

– Brennan


Koolstoffonds

CARBONFUND.ORG

"Gedurende 2019 ben ik geïnspireerd door Thousand en ons team om manieren te vinden om onze eigen ecologische voetafdruk te 'compenseren'. Dit bracht me ertoe om het Metro-systeem hier in LA te gebruiken. Niet alleen bespaar ik een deel van mijn reistijd, maar ik compenseer ook mijn dagelijkse woon-werkverkeer, praat over a win-win! Het leuke van Carbonfund.org is dat het laat zien hoeveel er nodig is om bij te dragen om de verschillende aspecten van iemands leven te compenseren. Met de hulp van Thousand 's donatie, kan ik ben in staat om het equivalent van de CO2-uitstoot van a gezin van 4 te compenseren!"

– Rav

Thousand geeft

Blijf in contact