DUIZEND GEEFT 2020

10 januari 2020

DUIZEND GEEFT 2020
Duizend geeft

Als trots lid van 1% For The Planet, we zijn toegewijd om een ​​standpunt in te nemen tegen de klimaatverandering. Wij geloven dat verandering voortkomt uit collectieve actie en dat merken de plicht hebben om op te komen voor het milieu.


Om ons team te helpen een verschil te maken voor de planeet, hebben we dit jaar op elk van hun namen donaties gedaan aan 1% For The Planet-organisaties. Maak kennis met enkele mensen in ons team, de oorzaken die voor hen het belangrijkst zijn en hoe u ook kunt meedoen.

Klimaatneutraal

KLIMAAT NEUTRAAL

“Ik doneer aan Climate Neutral omdat klimaatverandering het meest urgente probleem van onze generatie is. Het is een probleem dat we collectief moeten aanpakken – en als bedrijven is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten niet de dupe worden van de gevolgen van de klimaatverandering. Climate Neutral roept bedrijven op om samen te werken om klimaatneutraal te worden, en het is een non-profitorganisatie waar we trots op zijn deel van uit te maken."

 – Gloria


Natuurreservaat Glacier National Park

Natuurreservaat Glacier National Park

"In 2017 heb ik een klimaatrit gemaakt door Glacier National Park, om geld in te zamelen voor klimaatorganisaties en nationale parken. Tijdens mijn verblijf daar werd ik verliefd op het park en mocht ik onvergetelijke momenten delen met vrienden en familie, van de schilderachtige landschappen tot een Nu de financiering van het Nationaal Park wordt bezuinigd, steun ik Glacier National Park Conservancy om anderen in staat te stellen dezelfde geweldige nationale parkervaring te delen en hen te helpen een 'klimaatvriendelijk park' te worden.

 – Amar


Wereldfietshulp

Wereldfietshulp

‘In de VS worden fietsen meestal afgedaan als speelgoed of als uiting van overdaad. Maar in landen als Soedan, Sri Lanka of Zambia kan het bezit en gebruik van een fiets het jaarinkomen van een gezin met meer dan 1/2% verhogen. 3. Ik denk dat dit een van de best mogelijke rendementen op investeringen moet zijn en een van de meest effectieve manieren om mensen uit de armoede te helpen."

– Tom


Nationale Bosstichting

Nationale Bosstichting

"Landschapsarchitectuur is een passie van mij en ik ben steeds meer geïnteresseerd geraakt in het gebruik van inheemse planten om de gevolgen van de klimaatverandering te helpen bestrijden. Hoewel mijn tuin klein is, denk ik graag dat het een klein toevluchtsoord is voor insecten waarvan de populaties zijn afgenomen Ik doneer voor het tweede jaar op rij aan de National Forest Foundation omdat onze bossen niet alleen zorgen voor schone lucht en een plek voor recreatie, maar ook de thuisbasis zijn van zoveel insecten en dieren in het wild die een belangrijke rol spelen in ons mondiale ecosysteem Via NFF zullen ze voor elke gedoneerde dollar één inheemse boom planten. Ik zou nooit zoveel bomen in mijn eigen tuin kunnen plaatsen.'

– Brennan


Koolstof Fonds

CARBONFUND.ORG

"Gedurende 2019 ben ik door Thousand en ons team geïnspireerd om manieren te vinden om onze eigen CO2-voetafdruk te 'compenseren'. Dit bracht mij ertoe het Metro-systeem hier in LA te gebruiken. Ik scheer niet alleen een deel van mijn reistijd af, maar ook compenseer ik mijn dagelijkse woon-werkverkeer, over een win-win gesproken! Het leuke van Carbonfund.org is dat het benadrukt hoeveel er nodig is om bij te dragen om de verschillende aspecten van iemands leven te compenseren. Met de hulp van de donatie van Thousand ben ik in staat om het equivalent van de CO2-uitstoot van een gezin van vier te compenseren!"

– Rav

Duizend geeft

Blijf in contact