Ontgrendel Los Angeles met Christine

01 juni 2022

Ontgrendel Los Angeles met ChristineMet a stadsbevolking van bijna 4 miljoen mensen en a reputatie voor zeer, zeer slecht verkeer, kan Los Angeles intimiderend zijn om te navigeren en je thuis te voelen. Aan de oostkant van Los Angeles, in haar wijk Cypress Park, brengt de lokale kunstenaar en mediastrateeg Christine Mai Nguyen echter minder tijd door in haar auto en meer tijd om zich onder te dompelen in haar gemeenschap door op de fiets naar LA te gaan. 


 Of ze nu 's ochtends in haar studio aan haar keramiek werkt, 's middags koffie gaat drinken over de Taylor Yard Bridge of 's avonds naar a dj-optreden gaat, door op haar fiets te fietsen is Christine beter afgestemd op haar eigen portemonnee. van Los Angeles. We maakten a ride door Cypress Park met Christine om met haar te praten over haar liefde voor LA en hoe fietsen haar heeft geholpen haar stad te ontsluiten. 


Christine draagt ​​onze Heritage Collection-helm in So Silver. Shop haar look.

THOUSAND : Vertel us a over jezelf en wat je doet.            

Christine Mai NguyenHallo, ik ben Christine Mai Nguyen – nieuwe-mediastrateeg en hobbyist gevestigd in Los Angeles. Ik vind het heerlijk om keramiek, film, video en fotografie te verkennen, evenals dj'en om mijn werk te informeren en mijn inspiratie scherp te houden. 

 

T: Hoe lang woon je al in LA en wat vind je er leuk aan/wat maakt het uniek?

CMN: Ik ben al 8 jaar in LA en ik denk dat wat me hier houdt, de balans tussen werk en privé is die ik heb kunnen behouden. Ik weet dat ik veel geluk heb in deze positie waarin mijn hobby's mijn bron van inkomsten zijn geworden, dus ik probeer dat niet als vanzelfsprekend te beschouwen. 
T: Vertel us a over uw buurt. Wat maakt het speciaal?       

CMN: Ik hou van mijn buurt! Dit is de eerste plaats waar ik heb gewoond waar ik weken kan gaan zonder mijn auto te gebruiken! Alles en iedereen is op fiets- of loopafstand. Dit is ook de eerste keer dat ik echt mijn best heb gedaan om mijn buren en huisdieren uit de buurt te leren kennen. De kat van mijn buurman, Ollie, hangt rond met meerdere gezinnen en ik heb het geluk dat ik de hele dag een van zijn stops ben.


T: Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?

CMN: Plan je dag. Neem 's ochtends de tijd om al je plannen en boodschappen op te schrijven. Als het moet, probeer dan zo weinig mogelijk tussenstops te maken. Het is duidelijk dat ieders leven zo anders is. Doe gewoon je best en gun jezelf de tijd.

Christine draagt ​​onze fietshandschoenen in Little 5. Shop haar look. 

T
Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?


CMN: Je kunt het weer in LA echt niet verslaan. Het lijkt alsof elke ochtend een nieuwe gelegenheid is om te ride !

T: Wat wil je dat mensen die niet uit LA komen weten over je stad? 

CMN: Elke wijk is zo anders! Ik dacht altijd dat LA gewoon Santa Monica was. Niet erg toegankelijk, autorijden is stressvol en je kunt zien dat het a eist van de mensen. Ik ben gekomen om te leren genieten van elke buurt vanwege hun verschillende eigenaardigheden; maar als ik vrienden in a richting zou moeten sturen, zou ik zeggen mik op East LA. Er is gewoon zoveel variatie.        

Klaar om met Christine te ride ? Bekijk hieronder enkele van haar favoriete plekken in haar wijk Cypress Park.

  1. TAylor Yard Bridge - Dit is net opengesteld voor het publiek en het was zo leuk om snel, gemakkelijk en veilig buurten te kunnen doorkruisen.   
  2.  La Colombe - Ik heb die ochtend besloten om naar Frogtown te gaan voor koffie, dit is waar ik puur uit gemak naartoe zou gaan. Ik was er te vroeg, dus ze waren nog niet open! 
  3.  Spaak fietscafé - Ik fiets hier graag met vrienden of familie voor a laat ontbijt of lunch. 
  4.  Collage koffie - Als ik besluit a ride te maken door a paar buurten in mijn omgeving, is er a route die ik graag neem waarbij ik alleen maar rechtsaf sla! Hoe efficiënt! Collage Coffee is mijn favoriete winkel. Ze dienen bij mijn keramiek. Omdat La Colombe nog niet open was (die ochtend te vroeg opgestaan), nam ik a lusje door Atwater om bij Highland Park te komen voor mijn ochtendbrouwsel. 
  5.  Tierra Caliente - Hier gestopt op weg naar huis voor a ontbijtburrito! The Pottery Studio - Hier heb ik de meeste tijd doorgebracht. Ik kom graag a paar uur binnen voor de lunch, en kom dan vernieuwd en klaar om te trimmen terug. 
  6.  Goede huishouding - Ik dj om de donderdag bij Good Housekeeping. Alleen vinylsets, dus ik moet mijn platen a paar uur van tevoren inpakken.Blijf in contact