Ontgrendel Los Angeles met Christine

1 juni 2022

Ontgrendel Los Angeles met ChristineMet een stadsbevolking van bijna 4 miljoen mensen en een reputatie van zeer, zeer slecht verkeer, kan Los Angeles intimiderend zijn om te navigeren en zich thuis te voelen. Aan de oostkant van Los Angeles, in haar wijk Cypress Park, brengt lokale kunstenaar en mediastrateeg Christine Mai Nguyen echter minder tijd door in haar auto en meer tijd om zich onder te dompelen in haar gemeenschap door LA op de fiets te bereiken. 


 Of ze nu 's ochtends in haar studio aan haar keramiek werkt, de Taylor Yard Bridge oversteekt voor een kopje koffie in de middag, of 's avonds naar een DJ-optreden gaat, door op haar fiets te rijden, is Christine beter op haar eigen portemonnee afgestemd. van Los Angeles. We maakten een ochtendritje door Cypress Park met Christine om met haar te praten over haar liefde voor LA en hoe fietsen haar heeft geholpen haar stad te ontsluiten. 


Christine draagt ​​onze Heritage Collection-helm in So Silver. Shop haar look.

DUIZEND: Vertel ons iets over jezelf en wat je doet.            

Christine mai nguyenHallo, ik ben Christine Mai Nguyen – nieuwemediastrateeg en hobbyist gevestigd in Los Angeles. Ik houd ervan om keramiek, film, video en fotografie te verkennen, maar ook om te dj'en om mijn werk te informeren en mijn inspiratie scherp te houden. 

 

T: Hoe lang woon je al in LA en wat zijn de dingen die je er leuk aan vindt / die het uniek maken?

CMN: Ik woon al acht jaar in LA en ik denk dat wat mij hier houdt de balans tussen werk en privé is die ik heb kunnen behouden. Ik weet dat ik heel veel geluk heb dat ik in deze positie verkeer waarin mijn hobby's mijn inkomstenstroom zijn geworden, dus ik probeer dat niet als vanzelfsprekend te beschouwen. 
T: Vertel ons iets over uw buurt. Wat maakt het speciaal?       

CMN: Ik hou van mijn buurt! Dit is de eerste plaats waar ik woon waar ik weken heen kan gaan zonder mijn auto te hoeven gebruiken! Alles en iedereen is op fiets- of loopafstand. Dit is ook de eerste keer dat ik echt mijn best doe om mijn buren en huisdieren uit de buurt te leren kennen. De kat van mijn buurman, Ollie, trekt met meerdere gezinnen op en ik heb het geluk dat ik de hele dag een van zijn tussenstops ben.


T: Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?

CMN: Plan uw dag. Neem 's ochtends de tijd om al uw plannen en boodschappen op te schrijven. Als het moet, probeer dan zo min mogelijk stops te maken. Het is duidelijk dat ieders leven zo verschillend is. Doe gewoon je best en geef jezelf de tijd.

Christine draagt ​​onze fietshandschoenen in Little 5. Shop haar look. 

T
Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?


CMN: Het weer in LA is echt niet te verslaan. Het lijkt alsof elke ochtend een nieuwe gelegenheid is om te rijden!

T: Wat wil je dat mensen die niet uit LA komen, weten over jouw stad? 

CMN: Iedere buurt is zó anders! Ik dacht altijd dat LA gewoon Santa Monica was. Niet erg toegankelijk, autorijden is stressvol en je merkt dat het zijn tol eist van de mensen. Ik heb geleerd van elke buurt te genieten vanwege hun verschillende eigenaardigheden; maar als ik vrienden in een bepaalde richting zou moeten sturen, zou ik zeggen: mik op Oost-LA. Er is gewoon zoveel variatie.        

Klaar om met Christine te rijden? Bekijk hieronder enkele van haar favoriete plekken in haar buurt Cypress Park.

  1. Taylor Yard-brug - Dit is zojuist opengesteld voor het publiek en het was zo fijn om snel, gemakkelijk en veilig door wijken te kunnen lopen.   
  2.  La Colombe - Ik heb die ochtend besloten om naar Frogtown te gaan voor koffie, dit is waar ik puur uit gemak heen zou gaan. Ik was er te vroeg, dus ze waren nog niet open! 
  3.  Fietscafé gesproken - Ik fiets hier graag met vrienden of familie voor een laat ontbijt of lunch. 
  4.  Collagekoffie - Als ik besluit om een ​​fietstocht te maken door een paar buurten in mijn omgeving, is er een route die ik graag neem waarbij ik alleen maar naar rechts draai! Hoe efficiënt! Collage Coffee is mijn favoriete winkel. Ze serveren met mijn keramiek. Omdat La Colombe nog niet open was (die ochtend te vroeg opgestaan), maakte ik een rondje door Atwater om naar Highland Park te gaan voor mijn ochtendbrouwsel. 
  5.  Tierra Caliente - Hier gestopt op weg naar huis voor een ontbijtburrito! The Pottery Studio - Hier heb ik het grootste deel van mijn tijd doorgebracht. Ik vind het leuk om een ​​paar uur in te werken voor de lunch, en dan vernieuwd en klaar om te trimmen terug te komen. 
  6.  Goede schoonmaak - Ik DJ elke andere donderdag bij Good Housekeeping. Alleen vinylsets, dus ik moet mijn platen een paar uur van tevoren inpakken.Blijf in contact