Ontgrendel Los Angeles met Christine

01 juni 2022

Ontgrendel Los Angeles met ChristineMet a stadsbevolking van bijna 4 miljoen mensen en a reputatie van zeer, zeer slecht verkeer, kan Los Angeles intimiderend zijn om te navigeren en zich thuis te voelen. Aan de oostkant van Los Angeles, in haar wijk Cypress Park, brengt de lokale kunstenaar en mediastrateeg Christine Mai Nguyen echter minder tijd door in haar auto en meer tijd om zich onder te dompelen in haar gemeenschap door LA op de fiets te bereiken. 


 Of ze nu 's ochtends in haar studio aan haar keramiek werkt, 's middags over de Taylor Yard Bridge gaat voor een kopje koffie of 's avonds naar a DJ-optreden gaat, door op haar fiets te fietsen, is Christine meer afgestemd op haar eigen portemonnee van Los Angeles. We maakten a ochtendrit door Cypress Park met Christine om met haar te praten over haar liefde voor LA en hoe ride haar heeft geholpen haar stad te ontgrendelen. 


Christine draagt ​​onze Heritage Collection-helm in So Silver. Shop haar look.

THOUSAND : Vertel us a over jezelf en wat je doet.            

Christine Mai NguyenHallo, ik ben Christine Mai Nguyen – nieuwe media strateeg en hobbyist gevestigd in Los Angeles. Ik ben dol op keramiek, film, video en fotografie, maar ook van DJ'en om mijn werk te informeren en mijn inspiratie scherp te houden. 

 

T: Hoe lang woon je al in LA en wat vind je er zo leuk aan / wat maakt het uniek?

CMN: Ik ben 8 jaar in LA geweest en ik denk dat wat me hier houdt de balans tussen werk en privé is die ik heb kunnen behouden. Ik weet dat ik veel geluk heb dat ik in deze positie ben waar mijn hobby's mijn inkomstenstroom zijn geworden, dus ik probeer dat niet als vanzelfsprekend te beschouwen. 
T: Vertel us a over uw buurt. Wat maakt het speciaal?       

CMN: Ik hou van mijn buurt! Dit is de eerste plaats waar ik heb gewoond waar ik weken kan gaan zonder mijn auto te hoeven gebruiken! Alles en iedereen is op fiets- of loopafstand. Dit is ook de eerste keer dat ik echt een poging heb gedaan om mijn buren en huisdieren uit de buurt te leren kennen. De kat van mijn buurman, Ollie, hangt met meerdere gezinnen rond en ik heb het geluk dat ik de hele dag een van zijn haltes ben.


T: Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?

CMN: Plan je dag. Neem 's ochtends de tijd om al uw plannen en boodschappen op te schrijven. Als het moet, probeer dan zo min mogelijk tussenstops te maken. Het is duidelijk dat ieders leven zo verschillend is. Doe gewoon je best en gun jezelf de tijd.

Christine draagt ​​onze fietshandschoenen in Little 5. Shop haar look. 

T
Welk advies heb je voor iemand die zijn auto minder wil gebruiken om zich te verplaatsen?


CMN: Je kunt het weer in LA echt niet verslaan. Het lijkt alsof elke ochtend een nieuwe kans is om te ride !

T: Wat wil je dat mensen die niet uit LA komen weten over jouw stad? 

CMN: Elke buurt is zo anders! Ik dacht altijd dat LA gewoon Santa Monica was. Niet erg toegankelijk, autorijden is stressvol en je kunt zien dat a zijn tol eist van de mensen. Ik ben gekomen om te leren genieten van elke buurt vanwege hun verschillende eigenaardigheden; maar als ik vrienden in a richting zou moeten sturen, zou ik zeggen: mik op East LA. Er is gewoon zoveel variatie.        

Klaar om met Christine te ride ? Bekijk hieronder enkele van haar favoriete plekken in haar buurt Cypress Park.

  1. Taylor Yard Bridge - Dit is net opengesteld voor het publiek en het was zo fijn om snel, gemakkelijk en veilig door buurten te kunnen gaan.   
  2.  La Colombe - Ik heb die ochtend besloten om naar Frogtown te gaan voor koffie, dit is waar ik puur uit gemak heen zou gaan. Ik was er te vroeg dus ze waren nog niet open! 
  3.  Spoke Bicycle Cafe - Ik fiets hier graag met vrienden of familie voor a laat ontbijt of lunch. 
  4.  Collagekoffie - Als ik besluit a fietstocht te ride door a paar buurten in mijn omgeving, is er a route die ik graag neem en waarbij ik alleen maar rechtsaf maak! Hoe efficiënt! Collage Coffee is mijn favoriete winkel. Ze serveren met mijn keramiek. Omdat La Colombe nog niet open was (die ochtend te vroeg opgestaan), maakte ik a rondje door Atwater om bij Highland Park te komen voor mijn ochtendbrouwsel. 
  5.  Tierra Caliente - Hier gestopt op weg naar huis voor a ontbijtburrito! The Pottery Studio - Hier heb ik het grootste deel van mijn tijd doorgebracht. Ik ga graag a paar uur voor de lunch naar binnen, en kom dan vernieuwd en klaar om te trimmen terug. 
  6.  Goede huishouding - Ik DJ om de andere donderdag bij Good Housekeeping. Alleen vinylsets, dus ik moet mijn platen a paar uur van tevoren inpakken.Blijf in contact