THOUSAND VOOR IEDEREEN: VROUWEN IN DE FIETSINDUSTRIE

27 maart 2020

THOUSAND VOOR IEDEREEN: VROUWEN IN DE FIETSINDUSTRIE
Ginger Boyd

a merk gelooft Thousand dat gemeenschappen sterker worden gemaakt door veel stemmen aan tafel te brengen - en ervoor te zorgen dat die stemmen worden gehoord. Daarom zijn we toegewijd aan het versterken van de stemmen van vrouwen die barrières doorbreken in de stedelijke mobiliteitsruimte. We gingen zitten met Ginger Boyd, de brand manager bij Machines with Freedom, om te praten over het belang van genderdiversiteit in a traditioneel door mannen gedomineerde industrie.


THOUSAND : Vertel us over jezelf.            

Ginger Boyd: Ik ben Brand Manager bij Machines For Freedom. Ik rijd nu al 7 jaar fietsen en zit al 6 jaar in de fietsindustrie. 

T: Wanneer ben je bij Machines for Freedom begonnen en wat trok je aan in het merk?

NL: Ik begon bij Machines toen het merk net 6 maanden oud was! Ik kwam toen net van de universiteit en voelde me behoorlijk verloren in termen van hoe ik echt mijn weg in de wereld kon vinden. De flagrante problemen die zo gewoon waren in de fietsindustrie (vooral in 2014), trokken me naar binnen als a deel van de wereld waar ik echt a verschil kon maken. Toen ik afstudeerde met a literatuurdiploma, was ik er NIET zeker van dat ik de volgende grote Amerikaanse roman zou kunnen schrijven. Maar deze problemen oplossen met fietskleding, zoals merken die geseksualiseerde modellen gebruiken om tenues te verkopen? Dat ik kon veranderen. 

T: Heb je advies voor vrouwen die graag de wielerwereld willen betreden, maar misschien niet weten wat de beste manier is?            

NL: Ik zou willen voorstellen om iets in de branche te vinden waar je een passie voor hebt, en begin ermee! Er is geen reden waarom u door de fietsindustrie in het algemeen moet worden "goedgekeurd" om a te veranderen; of je nu a maker van inhoud bent of een andere creatieveling, of een technische geest hebt, of a gemeenschapsleider bent en lokaal a verschil wilt maken, het starten van je eigen project met vrienden kan super lonend zijn en zijn eigen weg naar de branche zijn.

Ginger Boyd

T: Hoe ziet de toekomst van rijden/woon-werkverkeer in de stad er voor jou uit?

NL: Ik ben al a lang aan het pendelen en begon met rijden door naar mijn werk en school in New York te pendelen. Ik ben zeker beïnvloed door mijn favoriete fietsenwinkel, Golden Saddle Cyclery . Zoals Kyle van GSC zegt, de perfecte fiets is degene die je hebt! Hij heeft me echt laten zien dat je a forens met a mand en iets stevigere banden kunt nemen en deze kunt gebruiken als a , een offroad-zweep, a bikepacking-tuig of wat je maar wilt! Je hoeft Kyle alleen maar a mountainbikeparcours te zien rijden op a baanfiets met a mand *een keer* om te beseffen: Run what ya Brung! 

T: Wat zijn uw aanbevelingen voor bronnen of groepen die pleiten voor meer divers en inclusief rijden in de US ?   

GB: Do Better Together is een van mijn favorieten om aan te bevelen, gestart door a goede vriend van mij (en de eerste Afro-Amerikaanse Pro Female Road-wielrenner in de US !) Ayesha McGowan. Ayesha brengt mensen zowel IRL als digitaal bij elkaar en gebruikt Strava-uitdagingen die deelname op elk niveau bevorderen. Doelen stellen die voor jezelf logisch zijn terwijl je contact maakt met mensen, beter dan dat wordt het niet.

Ginger Boyd

als a merk, Thousand gelooft dat gemeenschappen sterker worden gemaakt door veel stemmen aan tafel te brengen - en ervoor te zorgen dat die stemmen worden gehoord. En in a traditioneel door mannen gedomineerde industrie hopen we de deur te openen voor a meer divers publiek en a sterke gemeenschap van stedelijke rijders te creëren die open en toegankelijk is voor mensen van alle rassen, leeftijden, genderidentiteiten en seksuele geaardheden.


Blijf in contact